SÄRSKOLANS RIKSKONFERENS
SÄRSKOLANS RIKSKONFERENS

Boende

För konferensdeltagarna Särskolans Rikskonferens har vi reserverat ett antal rum på hotell i Växjö, se nedan. Flertalet ligger på gångavstånd från konferensanläggningen.

Bokning av hotellrum sker via anmälningssidan, i samband med att du registrerar dig till konferensen.

QUALITY HOTEL ROYAL CORNER

Quality Hotel Royal Corner är ett 4-stjärnigt affärs- och konferenshotell med parkeringsplatser till hotellets alla 159 komfortkylda, rökfria rum. Hotellet har trådlöst internet, 11 konferens- och möteslokaler samt en trivsam relaxavdelning. Stadens utbud av butiker, attraktioner och sevärdheter finns inom gångavstånd. Hotellet erbjuder sina gäster fri parkering på hotellets gård. Varmgarage erbjuds mot en avgift. Svanenmärkt enligt de nya skärpta kraven inom svanenorganisationen.
Ligger ca 450 m från Växjö Konserthus.

Enkelrum – 1219:- per rum och natt (1365:- inkl moms)
Dubbelrum – 1442:- per rum och natt (1615:- inkl moms)
Quality Hotel Royal Corner

ELITE STADSHOTELLET

I centrala Växjö ligger Elite Stadshotellet med totalt 163 rum. Det är ett pampigt och vackert hotell som andas gamla anor. Här månar man om sina gäster i klassisk miljö och erbjuder alla de moderna bekvämligheter man kan tänka sig. Parkering finns på torget utanför hotellet. Kommer du med tåg eller flygbuss är det bara 100 meters promenad till hotellet. Miljödiplomerat av Växjö kommun.
Ligger ca 600 m från Växjö Konserthus.

Enkelrum – 1285:- per rum och natt (1440:- inkl moms)
Dubbelrum – 1464:- per rum och natt (1640:- inkl moms)
Elite Stadshotellet

PM & VÄNNER HOTEL

Nordens första gastrohotel! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotel är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare. Hotellet speglar PM:s filosofi som bygger på hörnstenarna skog, äng & sjö, dvs en tydlig småländsk profil vad gäller såväl råvaror och inredning där detta återspeglas i form av material som kalksten från Öland och trägolv från Småland. Hotellet är ritat av den världsberömde arkitekten Jonas Lindvall och designen står Ingegerd Råman för.
Ligger ca 100 m från Växjö Konserthus.

Enkelrum – 1384:- per rum och natt (1550:- inkl moms)
Dubbelrum – 1652:- per rum och natt (1850:- inkl moms)
PM & Vänner Hotel

HOTELL VÄREND

Hotell Värend är ett lugnt, familjeägt hotell bara en kort promenad från Växjö centrum. Alla rum har egen toalett och dusch, digital-TV och gratis uppkoppling till trådlöst internet. Alla rum är rökfria. Det finns även ett lägenhetshotell, Annexet, som ligger i direkt anslutning till Hotell Värend.
Ligger ca 700 m från Växjö Konserthus.

Enkelrum – 710:- per rum och natt (795:- inkl moms)
Dubbelrum – 848:- per rum och natt (950:- inkl moms)
Hotell Värend

CLARION COLLECTION HOTEL CARDINAL

Clarion Collection Hotel Cardinal är beläget mitt i centrum, omgivet av gågator med shopping, kultur och andra nöjen. 200 meter till järnvägsstationen och lokaltrafiken. Det är ett modernt förstklassigt cityhotell med komfortabla rum, elegant inredning och sköna sängar. Det bjuds alltid på kvällsmat och eftermiddagsfika med hembakt. En gång i tiden var hotellet en biosalong.
Ligger ca 350 m från Växjö Konserthus.

Enkelrum – 1072:- per rum och natt (1200:- inkl moms)
Dubbelrum – 1250:- per rum och natt (1400:- inkl moms)
Clarion Collection Hotel Cardinal

ELITE PARK HOTEL

Elite Park Hotel, Växjö är ett fyrstjärnigt hotell beläget i den lummiga Teaterparken granne med Växjö Konserthus. Ett modernt hotell med 76 rum i nordisk, ljus design som bjuder in till både arbete och vila. Genom det trådlösa nätverket kopplar man lätt upp sig mot internet. Hotellet har bubbelpool och erbjuder dig som hotellgäst att träna på det moderna gymmet Hälsostudion. Det centrala läget gör dessutom att du alltid har nära till Växjös affärsgator och nöjesliv. Miljö-diplomerat av Växjö kommun.
Ligger i direkt anslutning till Växjö Konserthus.

Enkelrum – 1285:- per rum och natt (1440:- inkl moms)
Dubbelrum – 1464:- per rum och natt (1640:- inkl moms)
Elite Park Hotel

HOTEL ESPLANAD

Hotel Esplanad erbjuder ett prisvärt boende i centrala Växjö. De erbjuder personliga rum i varierande storlekar. I priserna ingår frukost, WiFi, satellit TV kanaler och kaffe/te. Det är gångavstånd till affärer och restauranger.
Ligger ca 350 m från Växjö Konserthus.

Enkelrum – 853:- per rum och natt (955:- inkl moms)
Dubbelrum – 978:- per rum och natt (1095:- inkl moms)
Hotel Esplanad