BYGGA BROAR
BYGGA BROAR

Boende

För konferensdeltagarna på Bygga Broar har vi reserverat ett antal rum på hotell i Växjö, se nedan. Alla ligger på gångavstånd från konferensanläggningen.

Bokning av hotellrum sker online via anmälningssidan i samband med att du registrerar dig till konferensen.

ELITE PARK HOTEL

Elite Park Hotel, Växjö är ett fyrstjärnigt hotell beläget i den lummiga Teaterparken granne med Växjö Konserthus. Ett modernt hotell med 76 rum i nordisk, ljus design som bjuder in till både arbete och vila. Genom det trådlösa nätverket kopplar man lätt upp sig mot internet. Hotellet har bubbelpool och erbjuder dig som hotellgäst att träna på det moderna gymmet Hälsostudion. Det centrala läget gör dessutom att du alltid har nära till Växjös affärsgator och nöjesliv. Miljö-diplomerat av Växjö kommun.
Ligger i direkt anslutning till Växjö Konserthus.

Enkelrum – 1159:- per rum och natt (1299:- inkl moms)

Elite Park Hotel

PM & VÄNNER HOTEL

Nordens första gastrohotel! Prisbelönta restaurangen PM & Vänner öppnade i maj 2014 ett helt nybyggt hotell mitt i centrala Växjö med 74 unika rum och sviter. PM Hotel är ett förstklassigt hotell med internationell prägel som bygger på den gastronomiska profil och image som PM & vänner har gällande mat, service och vinkällare. Hotellet speglar PM:s filosofi som bygger på hörnstenarna skog, äng & sjö, dvs en tydlig småländsk profil vad gäller såväl råvaror och inredning där detta återspeglas i form av material som kalksten från Öland och trägolv från Småland. Hotellet är ritat av den världsberömde arkitekten Jonas Lindvall och designen står Ingegerd Råman för.
Ligger ca 100 m från Växjö Konserthus.

Enkelrum – 1448:- per rum och natt (1622:- inkl moms)
Dubbelrum – 1755:- per rum och natt (1966:- inkl moms)

PM & Vänner Hotel

QUALITY HOTEL ROYAL CORNER

Quality Hotel Royal Corner är ett 4-stjärnigt affärs- och konferenshotell med parkeringsplatser till hotellets alla 159 komfortkylda, rökfria rum. Hotellet har trådlöst internet, 11 konferens- och möteslokaler samt en trivsam relaxavdelning. Stadens utbud av butiker, attraktioner och sevärdheter finns inom gångavstånd. Hotellet erbjuder sina gäster fri parkering på hotellets gård. Varmgarage erbjuds mot en avgift. Svanenmärkt enligt de nya skärpta kraven inom svanenorganisationen.
Ligger ca 450 m från Växjö Konserthus.

Enkelrum – 1120:- per rum och natt (1255:- inkl moms)
Dubbelrum – 1220:- per rum och natt (1367:- inkl moms)

Quality Hotel Royal Corner